Vaktsineerimine haridusasutustes enne kooliaasta algust

Soovime, et algaval kooliaastal oleks rohkem kontaktõpet ja vähem distantsõpet.

Eestis saavad ennast vaktsineerida kõik alates 12. eluaastast. Kutsume üles kõiki, kel võimalik, laskma end esimesel võimalusel vaktsineerida. Kui praegu lasta teha esimene süst, on võimalik septembris juba täiskaitse saavutada. Mida rohkem inimesi on vaktsineeritud, seda väiksem on raskelt haigestumise tõenäosus ja haiglaravi vajadus. Vaktsineeritud inimesed ei pea jääma lähikontaktsena eneseisolatsiooni, saavad lihtsamalt reisida ning külastada üritusi ilma testimata.

Paljudes maakondades saab lasta vaktsineerida end ka eelregistreerimata. Värske info juba olemasolevate lähimate vaktsineerimise võimaluste kohta leiate https://vaktsineeri.ee/covid-19/lahen-vaktsineerima

NB! Vaktsineerimine Häädemeeste vallas:
12.08 kell 13-15 Häädemeeste seltsimajas (Suurküla 4). Vaktsiiniks Pfizer, vaktsineerib Sanatoorium Tervis.
12.08 kell 16.30-18 Uulu kultuuri- ja spordikeskuses (Pargi tee 1). Vaktsiiniks Pfizer, vaktsineerib Sanatoorium Tervis.